A onda je nestala

A onda je nestala - Jewell, Lisa | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jewell, Lisa
DIMENZIJA
9,64 MB
NAZIV DATOTEKE
A onda je nestala.pdf
ISBN
5880490333019

OPIS

Roman A onda je nestala veliki je svjetski hit koji je poharao ljestvice najprdavanijih knjiga u SAD-u i Europi. Ellie Mack savršeno je dijete. Ima 15 godina, najmlađa je od troje djece u obitelji. Samo ju je nekoliko dana dijelilo od ljetnih praznika. A onda je nestala. Njezina majka nakon tog traumatičnog događaja pokušava ponovno dovesti svoj život u red. Prošlo je deset godina od djetetova nestanka, sedam od razvoda i samo mjesec dana od posljednjeg pronalaska ikakva traga o Ellienu nestanku. Učinit će joj se da joj život kreće nabolje kad upozna šarmantnog sredovječnog muškarca i veza s njim postane ozbiljnija nego što je očekivala. A kad ugleda njegovu kćer, priča će ponovno krenuti unazad. Naime, njegova kći, Poppy, izgleda identično Ellie. Sad će trebati odgovoriti na mnoga pitanja: kamo je Ellie otišla? Je li, kao što je policija pretpostavila, samo pobjegla od kuće ili je ipak razlog njezina nestanka mnogo strašniji? Tko je uistinu muškarac kojeg je upoznala? I zašto njegova kći toliko silno sliči njezinom nestalom djetetu?

Tenu Šarčević, reporterku Jutarnjeg lista, potres je zatekao u samom epicentru ... A onda, točno u 12.19 sati, razorni potres.

Miran i normalan život bez medija i paparaca joj jako prija, te ističe ... Bila je lepotica iz "Srećnih ljudi", a onda je nestala: Evo šta se desilo sa popularnom Đinom. Isidora Tubin, Telegraf.

POVEZANE KNJIGE