Skener Čudesne životinje

Skener Čudesne životinje - Claybourne, Anna | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Claybourne, Anna
DIMENZIJA
11,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Skener Čudesne životinje.pdf
ISBN
4577791671084

OPIS

U ovoj knjizi zavirite pod kožu najnevjerojatnijih životinja. Interaktivni skeneri nude klizni rendgenski pogled na unutarnju građu životinja koja pridonosi iznimnim vještinama i sposobnostima nekih najpametnijih, najbržih i najačih životinja na planetu.Puna zanimljivih činjenica, knjiga Skener:Čudesne životinje pruža vizualno zadivljujući prikaz najdojmljivih stvorenja na svijetu!

Interaktivni skeneri nude klizni rendgenski pogled na unutarnju građu životinja koja pridonosi iznimnim vještinama i sposobnostima nekih najpametnijih,najbržih i najačih životinja na planetu.Puna zanimljivih činjenica, knjiga Skener:Čudesne životinje pruža vizualno zadivljujući prikaz najdojmljivih stvorenja na svijetu! Zavirite pod kožu najnevjerojatnijih životinja kao nikada dosad! Interaktivni skeneri nude klizni rendgenski pogled na unutarnju građu životinja koja pridonosi iznimnim vještinama i sposobnostima n... Prodaja skenera u malim oglasima sa slikom i cijenom skenera. Čudesne Sposobnosti Životinja. ...

Pritom se pretvaraju da je spremaju, no ustvari je skrivaju ispod perja, a onda sakriju negdje drugdje Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 10 recepata za kolače iz 1952. - pite, palačinke, torte, keksi ... Kućni foto skener - Uklonite tragove prašine i ogrebotina pomoću ovog svestranog skenera razlučivosti 6400 dpi, koji uključuje i napredne DIGITAL ICE™ tehnologije za film i fotografije.

POVEZANE KNJIGE