Zimski kreativni kutak

Zimski kreativni kutak - Jurin, Maja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jurin, Maja
DIMENZIJA
3,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Zimski kreativni kutak.pdf
ISBN
8697727513252

OPIS

Mali i veliki kreativci! Zakoračite u svijet mašte i dobre volje sa zimskim nastavkom omiljenoga priručnika iznikloga u Kreativnom kutku Maje Jurin! Nakon tapkanja, šljapkanja stižu nam snijeg, sobovi, snjegović, patuljci, a naći će se i poneki bombon. Opet ćemo mijesiti, crtati, ali i lakirati, špricati, lijepiti te ukrašavati. I to nije sve. Trebaju nam šljokice i kolačići, a snijeg ćemo sami napraviti. Sad si sve to zamislite i neka naša i vaša zimska kreativna priča započne. U svakom slučaju, bit će nam toplo i zabavno kao i uvijek. Nadamo se da ste spremni. Evo, mi smo tu, u našem kutku, i čekamo vas. Mali i veliki kreativci, skinite svoje tople rukavice i na posao. Moramo se prvo zagrijati…STOGA, TKO GOD KAŽE DA ZIMI SVE SPAVA, NIJE U PRAVU KAD SE RADI O KREATIVNOSTI.

99,00 kn 110,00 kn. Dodaj-10 % 200 LOGOPEDSKIH IGARA - Zabavne igre i ... Zimski kreativni kutak njegov je nastavak.

Osim toga pozivamo vas da se uključite u Čituljkov čitateljski izazov. Na Dječjem odjelu zatražite karticu u koju ćete bilježiti pročitane knjige sve do 2.

POVEZANE KNJIGE