Neshvatljiva logika srca

Neshvatljiva logika srca - Basil, P. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Basil, P.
DIMENZIJA
3,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Neshvatljiva logika srca.pdf
ISBN
1633492900909

OPIS

U romanu NESHVATLJIVA LOGIKA SRCA pročitajte dirljivu priču o Romeu i Juliji 21. stoljeća. U punom londonskom kafiću, Anil, koji je sada poznati arhitekt, sjedi i čekaLinu. Prošlo je mnogo godina otkako je posljednji put vidio ljubav svojega života. Lina trči na podzemnu – točnost joj nikada nije bila jača strana. Nakon toliko vremena, ne može zakasniti na sastanak s Anilom. Zajedno se prisjećaju osobnih i političkih tragedija, velikih i malih izdaja. Njihova prošlost odigravala se na tri različita kontinenta koji su bili dom njihovih različitih svjetova; svijet sikha i muslimana, svijet bogatstva i skormnosti, liberalnosti i zadrtosti, korupcije i morala… Lina je otkrila nešto što želi podijeliti s Anilom. Hoće li ih to zauvijek spojiti ili je ipak prekasno za to? „Spisateljska snaga Prye Basil zablistala je u ovoj snažnoj priči o izdaji, tragediji i gubitku.“– Fatima Bhutto

Njihova prošlost odigravala se na tri različita kontinenta koji su bili dom njihovih različitih svjetova; svijet sikha i muslimana, svijet bogatstva ... NESHVATLJIVA LOGIKA SRCA | Prya Basil | ISBN: 9789531414630 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. II Neshvatljiva logika srca Priya Basil. Oglas objavljen 30.01.2021.

Romeo i Julija 21. stoljeća U punom londonskom kafiću, Anil, koji je sada poznati arhitekt, sjedi i čeka Linu.

POVEZANE KNJIGE