Menschen A1/2 KB+DVD-ROM

Menschen A1/2 KB+DVD-ROM Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Menschen A1/2 KB+DVD-ROM.pdf
ISBN
5164981668425

OPIS

Opis: Udžbenik je podijeljen na module, od kojih se svaki sastoji od tri lekcije i dodatnog Modul-Plus-Seiten. Svaka lekcija ima četiri stranice, započinje opisom zanimljive situacije – ponekad u kombinaciji s tekstom za slušanje – koji uvodi temu lekcije, budi emocije i interes. Na slijedeće dvije stranice, u autentičnom slušanju i čitanju tekstova, uz njihovu primjenu uvode se nove riječi, strukture i idiomi. Novi vokabular predstavljen je u obliku slikovnog rječnika. Četvrta stranica je obuka pisanih i usmenih izjava i mini projekt. Modul-Plus-Seiten nudi dodatne zanimljive informacije: čitanje tekstova, DVD-ROM filmskih zadataka, Landeskunde projekta, pjesama i kreativni savjeti za učenje. DVD-ROM priložen u priručniku također nudi mogućnost individualnog produbljivanja znanja na svim razinama. Uz mogućnost provjere ispravnosti izvršavanja zadatka. Knjiga vježbi omogućuje vam da produbite svoje znanje gramatike i vokabulara, poboljšate izgovor i samopoštovanje. Stranica posvećena književnosti omogućuje vam da saznate o zanimljivoj priči. Popratni CD sadrži tekstove za razumijevanje slušanja za vježbe u vježbenici. Menschen tečaj nudi mnogo dodatnih materijala za učitelje i studente. Popratni CD sadrži tekstove za razumijevanje slušanja za vježbe u vježbenici. Menschen tečaj nudi mnogo dodatnih materijala za učitelje i studente. Popratni CD sadrži tekstove za razumijevanje slušanja za vježbe u vježbenici. Menschen tečaj nudi mnogo dodatnih materijala za učitelje i studente.

9783195019019 - Menschen Sechsbandige Ausgabe: Kursbuch A1 2 Mit Dvd-rom by Wortberg, Christoph - AbeBooks Menschen A1.2 KB HUEBER. 46, 47 z ...

Udžbenik se sastoji od nekoliko modula. Svaki modul ima tri lekcije. Download Full PDF Package.

POVEZANE KNJIGE