Biseri Jadrana – Dubrovnik engl.

Biseri Jadrana – Dubrovnik engl. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Biseri Jadrana – Dubrovnik engl..pdf
ISBN
2684053952661

OPIS

Na više od dvije stotine stranica nižu se bogato ilustrirani članci niza autora, koji Grad sagledavaju iz različitih aspekata: povijest, književnost, kazalište, umjetnost, arhitektura, geografija, kultura življenja – nekada i danas, ratna razaranja, gastronomija… Na posljednjim je stranicama objavljen urednički izbor “nezaobilaznoga” u dubrovačkome kraju kroz rubirke: Svečanosti, stanovnici, klima, Kulturna baština i tradicija, Topografija, Sveučilište i instituti, Sport i Turizam. Na kraju je objavljen dubrovački ljetopis te karta Starog grada i suvremenog Dubrovnika.

Quick View. Oprema krstaša. Dubrovnik, biser Jadrana i vjerovatno najbolje što hrvatsko primorje ima: Lijepo jest, ali je samo za one s dubokim džepom .

TRAKO 10.08.2017 Dubrovnik, biser Jadrana i vjerovatno najbolje što hrvatsko primorje ima: Lijepo jest, ali je samo za one s dubokim džepom 37 Biseri Jadrana. Polazak: 7.

POVEZANE KNJIGE