Istina o Lukreciji Borgi

Istina o Lukreciji Borgi - Plaidy, Jean | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Plaidy, Jean
DIMENZIJA
8,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Istina o Lukreciji Borgi.pdf
ISBN
7236105313498

OPIS

Istina o Lukreciji Borgiji donosi uzbudljivu priču o Lukreciji Borgiji iz pera jedne od najvećih autorica povijesnih romana. U dobi od tek osamnaest godina, Lukreciju Borgiju, zamamnu papinu kćer, život je već ošinuo sramotom i tragičnim gubitkom. U dekadentnome rimskom društvu 15. stoljeća nasilje je običajena pojava, a od zloglasne obitelji Borgia sablazan nikada nije daleko. Nakon surovoga umorstva brata Giovannija, Lukrecija shvaća da mora izgraditi vlastiti život ako se kani istrgnuti iz korumpiranoga svijeta s kojim je povezana njezina obitelj. Nada se sreći sa suprugom Alfonsom. No njezin je brat Cesare čvrsto odlučio zadržati je u svojoj blizini. Doskora će se naći rastrgana između duboke ljubavi prema bračnome drugu i odanosti prema Cesareu, čovjeku koji je već jednom pokazao svoju surovost i neće oklijevati da to opet učini… U romanu Istina o Lukreciji Borgiji autorica nam otkriva istinu o papinoj izvanbračnoj kćeri i odnosima unutar zloglasne, beskrupulozne obitelji Borgia.

stoljeću U dobi od tek osamnaest godina, Lukreciju Borgiju, zamamnu papinu kćer, život je već ošinuo sramotom i tragičnim gubitkom. Jean Plaidy: Istina o Lukreciji Borgiji.Istina o Lukreciji Borgiji donosi uzbudljivu priču o Lukreciji Borgiji iz pera jedne od najvećih autorica povijesnih Istina o Lukreciji Borgiji Jean Plaidy U dobi od tek osamnaest godina, Lukreciju Borgiju, zamamnu papinu kćer, život je već ošinuo sramotom i tragičnim gubitkom. U dekadentnome rimskom društvu 15.

Isabella je oca poticala na to da ostane čvrst i da snahi ne odobri više od. deset tisuća dukata godišnje.

POVEZANE KNJIGE