Rastanak i potonuće

Rastanak i potonuće - Vrkljan, Irena | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vrkljan, Irena
DIMENZIJA
8,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Rastanak i potonuće.pdf
ISBN
5760733624615

OPIS

Navođenjem onih s kojima razgovara na duhovnoj relaciji, Irena Vrkljan stvara djelo kolektivne snage, svojevrsno utočište važnih sudionika njezina života - pisaca ... Nova proza Irene Vrkljan prikazuje svijet u kojem živimo i na koji način utječe na naše živote. Kroz cijelu knjigu provlače se dnevnički zapisi iz vlastitog života spisateljice. "Rastanak i potonuće" dojmljiv je prozni kolaž u kojemu se pretapaju sjećanja na druge s intimnim dnevničkim zapisima.

I ett antal personer och olika livssituationer är författaren ett namnlöst Jag som förvandlar sig till flicka. Rastanak i potonuće dojmljiv je prozni kolaž u kojemu se pretapaju sjećanja na druge s intimnim dnevničkim zapisima. Oba ova, na prvi pogled udaljena pogleda Irene Vrkljan, uvezana su susretom s vlastitim starenjem kao i sa starenjem bližnjih, u koji nije utkana filozofska zabrinutost zbog prolaznosti života ili opsesivna želja da se zaustavi vrijeme. Irena Vrkljan predstavit će najnoviju proznu knjigu "Rastanak i potonuće" u četvrtak 3.

POVEZANE KNJIGE