Maša i gosti

Maša i gosti - Pilić, Sanja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
8,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i gosti.pdf
ISBN
1730285928998

OPIS

MAŠA I GOSTI je vesela i zabavna priča o djevojčici Maši omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić. Maša se voli družiti i željela bi što češće odlaziti u goste, ali njezini su roditelji prezauzeti i nema je tko voditi. Zato će Maša u goste krenuti sa psom. A kad se pas izgubi i Maša ga krene tražiti, započet će prava pustolovina… I ova priča o malenoj i znatiželjnoj Maši pogodna je za početnike u čitanju. Velika i lako čitljiva slova iz knjižice Maša i gosti prilagođena su početnicima u čitanju, a priču prate i atraktivne ilustracije u boji poznatog ilustratora Nike Baruna.

Pročitajte više. Maša se voli družiti i željela bi što češće odlaziti u goste, ali njezini su roditelji prezauzeti i nema je tko voditi. Zato će Maša u goste krenuti sa psom.

dobila je nagradu za Mali princ za roman Pošalji mi poruku! Find books like Maša i gosti (Maša #1) from the world's largest community of readers. Goodreads members who liked Maša i gosti (Maša #1) also liked: Awfu... Sanja Pilić MAŠA I GOSTI.

POVEZANE KNJIGE