Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo?

Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo? - Neukirchen, Heide | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Neukirchen, Heide
DIMENZIJA
7,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo?.pdf
ISBN
9110628337668

OPIS

U ovom iznimnom priručniku koji će vas istovremeno i šokirati i oduševiti novinarka Heide Neukirchen kritički propituje praksu razvijanja lijekova i za nas ima uznemirujuću poruku: napredak medicine koče bizarna birokracija i naši vlastiti strahovi. A žrtve su uvijek pacijenti. Uvjerljivo i razumljivo opisuje postupak razvijanja lijekova: sjedila je u ambulantama kliničkih liječnika, razgovarala s odvjetnicima, putovala u ambiciozna istraživačka središta Indije i Kine, čak se podvrgnula kliničkom ispitivanju lijeka u Njemačkoj. Uvodi nas u svijet o kojem gotovo ništa ne znamo, a koji se odnosi na sve nas!

Naručite u veljači Život bez šećera i darujemo vam ovaj priručnik! Zašto ne dobivamo lijekove koje trebamo? Heide Neukirchen. Trenutno nedostupno.

Čak i u modernim društvima u kojima se više vjeruje farmaceutskim tvrtkama, čak 40 posto tvari za lijekove i ostalo dolazi od drveća. 5.razlog Drveće nam daje sjenu i štiti nas. Heide Neukirchen.

POVEZANE KNJIGE