Lutkica

Lutkica - Cody, Diablo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cody, Diablo
DIMENZIJA
11,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Lutkica.pdf
ISBN
2813134958652

OPIS

Oduvijek pristojna i poštena katolička cura, Diablo Cody u 24. godini ugodno živi u Minneapolisu: stabilan uredski posao, sjajan momak, rokerski život… ali to za nju jednostavno nije dovoljno pa se prijavljuje na amatersku striptiz večer u sumnjivom klubu “Skyway Longue”. Polugola na pozornici, ispred koje raspojasana raja guta svaki njezin pokret, ona osjeća uzbuđenje kao nikad u životu. Ubrzo postaje ovisnica o svom novom hobiju i sve više tone u čaroban i zastrašujući svijet seksualne industrije. Nova karijera je vodi u goleme seks palače, egzotične klubove i peep showe. Ta iskustva, sabrana u knjizi “Lutkica”, nude voajerski pogled na divlji život u kojem je moguće zamamno hodati u vrtoglavo visokim petama, jednom zauvijek savladati umjetnost plesa na štangi i, naravno, prodavati plesove u krilu. Knjiga “Lutkica” je dojmljiva i beskrajno duhovita priča o djevojci iz susjedstva koja se odvažila otisnuti u mutne vode svijeta zabave i erotike.

PDV uključen u cijenu. Proizvod je dostupan odmah (dostava 2-4 radna dana) kom.

Značajke. Bivša premijerka Jadranka Kosor vrlo je aktivna na svom Twitter profilu, a u moru sumornih pandemijskih vijesti, mnoge je razveselila objavom nekoliko svojih fotografija iz mladosti. "Da ne komentiram sva potonuća sadašnjosti, opet u prošlost.

POVEZANE KNJIGE