Lola rose

Lola rose - Wilson, Jacqueline | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wilson, Jacqueline
DIMENZIJA
10,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Lola rose.pdf
ISBN
1732753283366

OPIS

Jayni bježi s mamom i malim bratom od oca koji pije i koji ih zna istući. U novom gradu, novom životu mijenjaju imena. Ona postaje Lola Rosa. Mama ima dečka i ponaša se kao da joj je kći. Loli Rosi se ne sviđa njen novi posao ni dečko. Mama odlazi u bolnicu. Lola Rose ostaje sama s bratom, bez novaca. Kako preživjeti? Velika je odgovornost svaljena na nju a ona je još uvijek dijete. Tužna i topla priča o djevojčici i njenom bratu koji žive u nesređenoj obitelji, o nasilju u obitelji i o okrutnosti života.

Sale. Lola Rose Boutique Bassa Cuff Bracelet - Lavender Amethyst.

Lola Rose founder, Nicola Gewirtz, says "I want to create designs that make people feel wonderful, bringing ... Stylish and contemporary, Lola Rose jewellery is the essence of colour, texture and affordable luxury. Designer Nikki Gewirtz MBE has a passion for nature's finest semi-precious stones, creating inspirational designs with tactile finishes. Online shopping for Lola Rose from a great selection at Jewellery Store.

POVEZANE KNJIGE