Pijevci

Pijevci - Božić, Krunoslav | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božić, Krunoslav
DIMENZIJA
12,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Pijevci.pdf
ISBN
2941263087773

OPIS

Ovom drugom knjigom, Božić se već posve ozbiljno pridružio grupi ponajboljih hrvatskih suvremenih novelista. Priče s primjesama djedovske kajkavštine opet su, dakako, smještene u ivanićgradsku svakodnevnicu sedamdesetih godina pršlog stoljeća, koja nas vraća u jedno sadržajno djetinjstvo, toliko jednostavno i očekivano, ali također i uzbudljivo, sadržajno, puno obrata i napetosti.

Nastavljamo u selo Radujevac, granično mjesto na tromeđi Rumunjske, Bugarske i Srbije, gdje se pijevci čuju u tri države! Nekad je Radujevac imao veliku luku gdje su krajem 19. stoljeća pristajali veliki brodovi iz Crnog mora, radi otkupa kuća iz snova Ne sudite 'knjigu' po koricama: Od stare brvnare do genijalne zagorske kuće u Novom Marofu 19.10.2020.

stoljeća pristajali veliki brodovi iz Crnog mora, radi otkupa kuća iz snova Ne sudite 'knjigu' po koricama: Od stare brvnare do genijalne zagorske kuće u Novom Marofu 19.10.2020. u 12:18 PIJEVCI - krunoslav božić (100008353) - Ovom drugom knjigom, Božić se već posve ozbiljno pridružio grupi ponajboljih hrvatskih suvremenih novelista.

POVEZANE KNJIGE