Papige u vašem domu

Papige u vašem domu - Jurišić, Sandro | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jurišić, Sandro
DIMENZIJA
10,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Papige u vašem domu.pdf
ISBN
1284709308843

OPIS

Autor od najranijeg djetinjstva uzgaja papige. Svoje je prve tigrice uzgojio prije osnovne škole. Bio je suradnik u rubrici Životinje Večernjeg lista, a urednik rubrike Kućni ljubimci u ugaslom dnevnom listu Republika. Danas u Samoboru ima svoju zootrgovinu “Koko” gdje prodaje papige iz vlastitog uzgoja. Trenutačno uzgaja sedamnaest vrsta papiga, a najponosniji je uspješnim prirodnim uzgojem senegalskih i kineskih alexandrovih papiga. Autor zahvaljuje svojoj obitelji i svojim papigama na strpljenju te ostalim osobama i uredništvu Meridijana bez kojih ova knjiga ne bi nikada bila tako opširno izdana. Možda najvažnija poruka ove knjige jest da nikada ne puštate (izbacujete) svoje papige kroz prozor. Radije ih darujte, prodajte ili humano kod veterinara uspavajte jer niti jedan voljeni kućni ljubimac, kada to iz bilo kojeg razloga prestane biti, ne zaslužuje tako okrutnu smrt kakva snađe papige izvan vašeg doma!

Sortiranje. Popis ... „Advent u Zagrebu/Advent in Zagreb" podsjetnik je kako smo živjeli i veselili se prije pandemije i potresa te zalog tome da se lijepa vremena vrate.

Teško je uvijek izabrati onu pravu papigu koja će sigurno pričati. Želite papiga za kućnog ljubimca, ali već imate psa, mačku ili drugog kućnog ljubimca u svom domu. Bi li se nova ptica mogla slagati s vašim postojećim kućnim ljubimcem? "Itemprop =" opis Iako su papige glasne životinje, većina se vlasnika trudi da ih utiša.

POVEZANE KNJIGE