Četiri razine iscijeljivanja

Četiri razine iscijeljivanja - Gawain, Shakti | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gawain, Shakti
DIMENZIJA
3,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Četiri razine iscijeljivanja.pdf
ISBN
1641121590405

OPIS

Živimo vrlo uzbudljivo i izazovno. Čovječanstvo u cjelini, a i svatko od nas pojedinačno suočen je s činjenicom da naš način života vise nije primjeren ni nama ni planetu. Polako se budeći, mnogi počinju shvaćati da smo usred teškog, a ipak zadivljujućeg procesa učenja—naše osobne evolucije i evolucije ljudske svijesti. Stazu na koju smo navikli više ne možemo slijediti. Materijalistički pristup svijetu ostavlja u nama duhovnu i emocionalnu prazninu, a usto velikom brzinom razara Zemlju. Tradicionalne duhovne filozofije Istoka i Zapada više nam uglavnom ne odgovaraju; poriču velik dio kolektivnog ljudskog iskustva — fizičke i emocionalne oblike našeg bića. A intenzivno kulturološko usmjeravanje samo na intelektualni i tehnološki razvoj dovelo je svijet na opasan rub samouništenja. Da bismo osobno bili zadovoljniji, trebamo otkriti putove koji bi razvili i izrazili sve oblike onoga što jesmo. A za opće dobro, moramo otkriti kako odgovornije i svjesnije živjeti na Zemlji. Da li tražite način da poboljšate zdravlje i dovedete svoj život u ravnotežu i harmoniju?U ovoj fascinantnoj knjizi Shakti Gawain, autorica svjetskih bestselera, objašnjava važnost razvijanja svih razina našeg bića i pokazuje nam praktičan put kako :pronaći i održati iskonsku vezu s našim duhovnim izvorom prihvatiti i osjetiti potpun spektar naših emocija integrirati i uravnotežiti sve aspekte našeg života

Gospodarski rast od oko tri posto generirao je 20 do 30 tisuća novozaposlenih godišnje. Piše: Ivica Brkljača Objavljeno: 13.

Gospodarski rast od oko tri posto generirao je 20 do 30 tisuća novozaposlenih godišnje. Piše: Ivica Brkljača Objavljeno: 13.

POVEZANE KNJIGE