Što bi ti učinio

Što bi ti učinio - Catling Andy | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Catling Andy
DIMENZIJA
5,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Što bi ti učinio.pdf
ISBN
5120141868921

OPIS

Tijekom dana često se nađemo u situacijama u kojima moramo donijeti neku odluku ili izbor. Ova će te slikovnica natjerati na razmišljanje – od toga hoćeš li tijekom šetnje pokupiti drekec svog psa do toga hoćeš li reći istinu o tome kamo si zaista išao nakon škole! Dobro izabrati, napraviti dobru stvar ili čak znati što je dobro, a što krivo ponekad može bititeško! Stoga idemo vježbati i malo se zabaviti dok istražujemo neke svakodnevne nedoumice!

Ljekovita pelargonija - prva pomoć za dišne puteve ... 30 Što bi ti napravio? dilema. Koliko dobro poznajete svoje prijatelje? Saznajte kako će vaši prijatelji reagirati na određene situacije pomoću ovih pitanja „Što bi ti napravio?"! Shvatit ćete koliko ste slični ili koliko se razlikujete od svojih prijatelja.

Evo, postavljam pitanje: što bi Sarajevo učinilo da mi to napravimo? Pa, vi to recite. Ja bih to učinio još večeras, što se njih tiče.

POVEZANE KNJIGE