Kuku…na nebu

Kuku…na nebu - Giraldo,Maria Loretta | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giraldo,Maria Loretta
DIMENZIJA
11,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuku…na nebu.pdf
ISBN
2662089942105

OPIS

Slikovnice skrivalice, rupice za igralice, zagonetke za pogađalice. Kuku, tko se skriva na stranici? Zabavne slikovnice za nova iznenađenja i zabavu! Naslovi u zbirci Kuku tko sam? : Pogodi zadnji stih Tko je u džungli? U noći .. kuku, Kuc … kuc tko je ovdje?, Kukuriku … tko ovdje živi?

online ne vrši uslugu dostave već istu za za nas pružaju vanjski suradnici, ne možemo utjecati na potencijalna kašnjenja u vremenu dostave. Ista se dešavaju vrlo rijetko te u posebnim prilikama (npr. prtljaŸnika, a moram istknuti da je auto imao euro kuku na sebi ¹to znaèi puno Ÿeljezo na ¹irinu auta, ali eto kad ja krenem u pohod ni to Ÿeljezo ni¹ta ne znaèi(¹to bi bilo da nisam imao kuku!??) ¹ok, nevjerica da se to meni dogodilo.

Kasnije do¹la murja na uviðaj, negativan na alkohol, i pitam ... tak nekaj nebu dogodilo. Cudila sam se na kraju da me on nije sevio, nisu o tome nista spominjali a ja se nebu suprostavljala i bila sam uvjerena da ce me seviti kad smo u krevet otisli.

POVEZANE KNJIGE