Prokockani sat

Prokockani sat - Kreslin, Vlado | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kreslin, Vlado
DIMENZIJA
8,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Prokockani sat.pdf
ISBN
4306528289265

OPIS

Vlado Kreslin je pjesnik slične sorte poput Boba Dylana ili Leonarda Cohena. Promatra svijet, upari svoje otkucaje srca s njegovim, zaroni u njega i uvijek iznova šarenu magmu svijeta pretače u pjesmu. Zna da je poezija, iako ne predstavlja opipljivu stvarnost, zapravo neprestano svuda oko nas. Riječi njegovih pjesama dolaze iz predjela koji nas okružuju i koji su naseljeni pričama, osjećajima, bolestima, nadom. Mi znamo za te svjetove, premda ih ne vidimo i ne čujemo. Ali ako ih za nas ispripovijeda ili opjeva pjevač pjesnik, dotaknu nas i postanu dio naših doživljaja, osjećaja i života, i upravo tada shvatimo, ili nam se barem učini, da su uvijek bili dio nas.

Otkup knjiga 2020. - 1 krug - ODBIJENI Predlagatelj / Knjiga.

Prvi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 1) Od ponedjeljka do petka, triput na dan, od 6:10, 10:05 i 17:30, u kratkoj radijskoj formi Govorimo hrvatski brusimo govor i pisanje hrvatskoga jezika. I naša emisija zove se zapravo "Aktualno u 17" zato što prednost pri preuzimanju imaju klasični jezici! Življenjepis.

POVEZANE KNJIGE