Most ponad burne rijeke

Most ponad burne rijeke - Talajić, Dalibor | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Talajić, Dalibor
DIMENZIJA
6,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Most ponad burne rijeke.pdf
ISBN
6969045830368

OPIS

Jedna od prvih knjiga kod nas u kojoj otac progovara o svojim iskustvima s poremećajem autističnog spektra svog djeteta. Dalibor Talajić opisao je opisao dramatične godine u kojima je u trci s vremenom tražio rješenje za razvojni poremećaj svoga sina za koji se ispostavilo da spada među poremećaje autističnog spektra. Na dirljiv, ali ohrabrujući način, Talajić je iznio kakvu je ulogu imala glazba u razvoju njegova dječaka te opisao vrlo strogu i zahtjevnu ABA metodu koju primjenjuje neuropsihologinja mr. Daniela Helc. Zahvaljujući njezinu znanju i upornosti, mali Radames, kojeg upoznajemo u knjizi, suprotno svim prognozama, danas pohađa peti razred osnovne škole. Predgovore za „Most ponad burne rijeke“ napisale su terapeutkinje Ana Dembitz i Danijela Helc. U vrijeme kada broj autistične djece raste, knjiga Dalibora Talajića „Most ponad burne rijeke“ donosi poruku nade i, ne ulazeći u uzroke, pokazuje što se sve može učiniti kako bi djeca s poremećajem autističnog spektra živjela što prilagođenije i što vedrije. Knjiga „Most ponad burne rijeke“ Dalibora Talajića objavljuje se uz potporu Ministarstva kulture RH i sufinancirana je sredstvima Grada Zagreba.

clock. Saturday, March 16, 2019 at 11:00 AM - 1:00 PM UTC+01.

Takve istinite priče najviše volim. Još sam uvijek preplavljena jakim dojmovima i ne znam kako bih vam, u nekoliko rečenica,...Pročitaj više Most ponad burne rijeke book.

POVEZANE KNJIGE