Slatkiši, bojanje i opuštanje neonska bojanka

Slatkiši, bojanje i opuštanje neonska bojanka Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatkiši, bojanje i opuštanje neonska bojanka.pdf
ISBN
4162154634039

OPIS

Stigla je nova zabava za bojenje neonskim bojicama: lizalice, kolači, sladoled i slatko voće u svijetu čarobnih boja! Pomoću blještavila neonskih boja pretvorite filigranske crteže na crnoj podlozi u prava umjetnička djela. Korištenjem markera i neonskih bojica stvorit ćete neobične efekte zbog kojih će slatki motivi iz ove bojanke zablistati u punome sjaju. Pritom se bojenje pretvara u savršeno kreativan način opuštanja: usredotočenost na motive pomoći će vam da duboko udahnete i dobro se osjećate. OBOJI! GLEDAJ! OPUSTI SE! Postavite bojanku na omiljeno mjesto pa se iz dana u dan radujte novom vlastitome umjetničkom djelu.

Konačno stižu i na hrvatsko tržište! Možda zvuči pomalo nevjerojatno, no bojanke zaista više nisu namijenjene samo za djecu. Sada su postale važan alat za rješavanje ... Bojanke za djecu za printanje i bojanje! Razveselite svoje mališane i isprintajte im bojanke s tortama, kolačima i ostalim slatkim motivima! Zabavite se i obojite simpatičnu i veselu dr.

Princeze Sirene. Bojanke - Klovnovi. Ljepotica i zvijer - bojanka 49,00 kn .

POVEZANE KNJIGE