Moja velika knjiga zvukova – prometala

Moja velika knjiga zvukova – prometala Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja velika knjiga zvukova – prometala.pdf
ISBN
7050386778086

OPIS

Koja prometna gužva! Posvuda brenči i bruji. Želiš li doznati kako zvuči koje prometalo? Pritisni ispravnu tipku i sudjeluj! 10 veselih zvukova za veselje u raznovrsnim situacijama. Razigrani crteži u tehnici lentikularnog tiska izazvat će divljenje svakog djeteta. S funkcijom snimanja i reprodukcije! Zabavne zagonetke i zanimljive informacije. Sadrži posebnu tipku za snimanje vlastitih pjesničkih uradaka. Za djevojčice i dječake od 4. godine.

Pojedinosti. Mišljenja. Moja velika knjiga zvukova i prometala - "također jedna multimedijalna knjiga koja osim priče o vozilima i prometalima ima sa strane gumbe sa zvukovima istih pa se zvukovi mogu uparivati kako na kojoj stranici te postoji i mogućnost snimanja vlastite snimke." Edicija Moja mala zvučna knjiga osmišljena je tako da mališani prepoznaju i nauče neke od najčešćih zvukova iz sveta oko nas.

Uz nezaboravnu avanturu glavnih junaka i zvuk koji se čuje pritiskom na dugme, učenje je zabavno. - zvučna knjiga - tekst je propraćen čestim onomatopejama kako bi se zvuk bolje upamtio - tople ilustracije Moderna vremena Info - Knjige - katalog knjiga, najažurniji pregled novih izdanja knjiga hrvatskih nakladnika. Mumini i velika poplava 89,00 kn .

POVEZANE KNJIGE