Susjeda

Susjeda - Morgan, Phoebe | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morgan, Phoebe
DIMENZIJA
12,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Susjeda.pdf
ISBN
7620802122368

OPIS

Ovakve se stvari ne događaju ovdje. Savršena majka. Savršena supruga. Jane Goodwin godinama je gradila sliku o svom savršenom životu u mirnom gradiću Ashdonu. I kada djevojka iz prvog susjedstva, šesnaestogodišnja Clare Edwards, bude pronađena mrtva, Jane zna da prije svega treba zaštititi svoju obitelj. Svaki brak ima svoje male laži, pa niti njezin nije iznimka. Jane je uložila mnogo truda da sakrije mračnu tajnu iz davnih godina – i učinit će sve da je sačuva skrivenu…

- Njih dvije su subotom zajedno ručale, redovito se družile i posjećivale. I plaćala joj je račune, a mene nisu htjele u to ... Kao zora se pojavila čarobna susjeda, zlatna i rumena, ružičasta i bijela u košuljici i čipkama, sa snom u modrim krasnim očima i prstićem u znak ćutanja u rumenim, grešnim ustima, sočnim i krvavim kao strašni smrtni cjelov.

Piše: Ivana Strunje foto Berislava Picek/Hanza Media. Objavljeno: 22.

POVEZANE KNJIGE