Moja velika knjiga zvukova – seosko imanje

Moja velika knjiga zvukova – seosko imanje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja velika knjiga zvukova – seosko imanje.pdf
ISBN
6452871606003

OPIS

Na seoskom imanju žive mnoge životinje. Kako muče krava? A kako zvuči kad u zoru zakukuriče pijetao? Jednostavno pritisni odgovarajuću tipku i nauči kako se glasa koja životinja! Kratki informativni tekstovi nude pregršt zanimljivih činjenica, a veseli crteži s mnogo detalja probudit će zanimanje i radost pri promatranju i stjecanju novih znanja. 10 uzbudljivih životinjskih glasova knjigu čine zanimljivom i životopisnom. Veseli crteži u tehnici lentikularnog tiska izazvat će divljenje svakog djeteta. S funkcijom snimanja i reprodukcije! Kratki zadaci, zagonetke i zanimljive informacije. Sadrži posebnu tipku za snimanje vlastitih pjesničkih uradaka. Za djevojčice i dječake od 4. godine.

10 zvukova - Velika zvučna farma DEČJE KNJIGE. Zvučna knjiga Farma.

Istraži šareni svet životinja u džungli, zabavi se na selu i kod kuće sa svojim ljubimcima! Ukrasi svaku stranu nalepnicama i dodeli sebi zlatnu zvezdu ako odgovoriš tačno... Seosko imanje i život u selu od autora Kategorija: ... Velika slikovnica: Zveri.

POVEZANE KNJIGE