I sob se želi zabavljati

I sob se želi zabavljati - Oldland, Nicholas | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Oldland, Nicholas
DIMENZIJA
9,53 MB
NAZIV DATOTEKE
I sob se želi zabavljati.pdf
ISBN
2062775137145

OPIS

Najnovija slikovnica u seriji Život u divljini! Bio jednom sob koji je živio u prirodi, ali uopće se nije ponašao prirodno. Dok su se njegovi prijateljizabavljali kad god su stigli, plahi je sob stajao po strani. Ipak, sob bi se svako malo zapitao propušta li nešto? Jednog se lijepog dana konačno odvažio život primiti za rogove i krenuti na put jedrilicom. No ono što je počelo kao zgodan izlet završilo je kao brodolom. Nasukan na pustom otoku, sob je morao odlučiti: hoće li se skutriti i plakati ili će uživati u onome što mu se događa?

Dok su se njegovi prijatelji zabavljali kad god su stigli, plahi je sob stajao po strani. ... Nakon Mede koji voli grliti te Tri prijatelja u čamcu, stigla je najnovija slikovnica u seriji Život u divljini! Bio jednom sob koji je živio u prirodi, ali uopće se nije ponašao prirodno.

April 2020. Svjetski dan svjesnosti o ... I SOB SE ŽELI ZABAVLJATI.

POVEZANE KNJIGE