Fortnite: Level Pro

Fortnite: Level Pro Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Fortnite: Level Pro.pdf
ISBN
6451384569433

OPIS

Misliš da znaš sve o Fortniteu? To je u redu, no želiš li igrati kao pravi profesionalac? Ne moraš tražiti dalje… pred tobom je vodič kroz napredne taktike. Donosimo ti savjete s kojima ćeš podići svoju gradnju na višu razinu. Ako na bojišnici želiš sjajno izgledati, u ovoj knjizi predstavljamo i neke od najboljih izgleda koje možeš nabaviti, kao i pregršt plesova koji idu uz njih. U ovom vodiču prikazani su i neki od najslađih ljubimaca u igri, koji će biti lijep dodatak na tvom ruksaku! Uključi svoj PC, Mac, Xbox, PS4, Nintendo Switch ili mobilni uređaj i pripremi se za bitku kao profesionalac… sa stilom!

Kratak opis. Misliš da znaš sve o Fortniteu? To je u redu, no želiš li igrati kao pravi profesionalac? Ne moraš tražiti dalje… pred tobom je vodič ... Fortnite: From piano player to pro gamer - aged just eight ...

Difficult, but Useful Techniques. If you're wondering how much XP you need to get from level 2 to 100 in Fortnite, you're in the right place, as we've got a complete chart below. Fortnite Season 4 XP Level List. The hunt is on in Fortnite Chapter 2 - Season 5: Zero Point.

POVEZANE KNJIGE