Zeko i iskrenost tu

Zeko i iskrenost tu - Moran, Jose, Wensell, Ulises | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moran, Jose, Wensell, Ulises
DIMENZIJA
7,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Zeko i iskrenost tu.pdf
ISBN
4310557233137

OPIS

Lažljivi i pohlepni zeko Boris napravio je sjajan plan kako da se domogne što više hrane. Što ako njegov plan i nije tako sjajan. Ova nas priča uči o iskrenosti.

Zadnji put kad sam ga vidjela bio je jako debeli. 😄 Zeko i ja smo otišli svojim putem, ali uvijek zajedno. Zaviri u košaricu, tu ćeš naći pisanicu, mali zeko nju ti daje i čestitku šalje: SRETAN USKRS! Danas je dan… Danas je dan kad slavimo tvoj rođendan, ponovno rođenje, novi život, život u radosti i vjeri te nadi da nakon svega dolaze bolji dani. Zeko i potočić Tezgaroška verzija Note by Gion Vals h = 180 D3 1 4 P P B G A B A B D7 A A B G A B D7 A B G A 9 G7 A P C A B CmA B G A B 1.

Jeste li se ikada zapitali, kao dijete ili djetinjasta odrasla osoba, zašto nam zec nosi jaja za Uskrs? Mene je jedno dijete upravo to pitalo neki dan pa mu nisam znala odgovoriti :(, ali sam se, nakon toga, potrudila pronaći bar jedan odgovor! ... (Grga izađe iz salona. Zeko nekoliko trenutaka stoji u tišini, kao da nije siguran kamo bi krenuo, niti što bi napravio.

POVEZANE KNJIGE