Sve što kažeš

Sve što kažeš - McAllister, Gillian | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McAllister, Gillian
DIMENZIJA
8,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što kažeš.pdf
ISBN
4503268392004

OPIS

Kraj je večeri. Na putu ste kući. Čujete zvuk kojeg se svaka žena pribojava. Korake iza vas. Sve brže i bliže. Sigurni ste da je to on. Čovjek iz kafića koji vam nije dao mira. Odlučite se na brzu reakciju. Okrenete se. Gurnete ga. Vaš progonitelj padne niz stube. Leži nepomično, licem okrenut prema tlu. Što sad? Čekati dolazak policije. Čekati osudu ili pravdu. I nadati se da će vaš suprug, obitelj i prijatelji, svi koje volite, biti uz vas. Ili…Pobjeći. Šutjeti. Nehotice ste to učinili. Bili ste preplašeni, reagirali ste impulzivno. Nitko nije vidio. Nitko nikada neće znati. Ako odete sada. Ako zadržite tajnu. Zauvijek. Što biste učinili?

Na putu ste kući. Čujete zvuk kojeg se svaka žena pribojava.

Ondje će biti uglavnom svi dečki s odjela zajedno sa svojim boljim polovicama. Mislim da bi moglo biti jako zabavno - navaljivao je uvidjevši moje kolebanje dok konačno ponovno nisam popustila. Još jednom - i javnosti i nadležnim organima saopšti sve o mom "kriminalu i lopovluku".

POVEZANE KNJIGE