Basne u stripu – Lisica i gavran

Basne u stripu – Lisica i gavran Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Basne u stripu – Lisica i gavran.pdf
ISBN
8575039500695

OPIS

Nova serija popularnih basni napisana je u obliku stripa i na jednostavan način, a posebno će biti zanimljiva djeci koja su tek naučila čitati. Tekst basni pažljivo je osmišljen (veličinom fonta, izborom riječi, kratkim rečenicama i jasnim ilustracijama) kako bi u potpunosti bio prikladan početnicima u čitanju. Svaka od ovih kratkih basni na svome kraju čitateljima donosi pouke koju je lako prepoznati kroz osobine i postupke likova. 10 pitanja na kraju slikovnice na koja djeca trebaju dati odgovor potiče čitanje s razumijevanjem.

Napisane su u formi stripa sa ciljem da se takav oblik kratkog izražavanja putem slika neguje i popularizuje kod novih generacija mladih čitalaca. Ove kratke priče, kroz osobine i postupke likova, nose u sebi uvek mudru pouku.

Virč, Ines [prevoditeljica] 3. razred Hrvatski jezik / Književnost Preuzmite: Datoteke: Basna - Gavran i lisica (narodna).doc (*.doc, 200.5 KB) - M&M S.

POVEZANE KNJIGE