Sveta potvrda – Knjiga uspomena

Sveta potvrda – Knjiga uspomena Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Sveta potvrda – Knjiga uspomena.pdf
ISBN
3624170056806

OPIS

Knjiga uspomena na ovaj sveti sakrament prekrasan je dar za spomen na iznimne trenutke u životima mladih vjernika. Uz biblijske citate i misli koje odražavaju kršćansku ljubav i razumijevanje, svatko može pronaći unutarnju snagu i poticaj za skladan život u vjeri. Kao dar uz knjigu dolazi i tau križ od maslinova drva iz Svete zemlje.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Knjiga uspomena na ovaj sveti sakrament prekrasan je dar za spomen na iznimne trenutke u životima mladih vjernika. Uz biblijske citate i misli koje odražavaju kršćansku ljubav i razumijevanje, svatko može pronaći unutarnju snagu i poticaj za skladan živo Sveta potvrda Knjiga uspomena na sakrament svete potvrde prekrasan je dar za spomen na izniman dan u životu mladih vjernika.

Dar od srca, pun ljubavi, koji sadrži lijepe želje trajna je vrijednost koja ne blijedi. *Minimalna količina web narudžbe je 5 komada. Kupujte naslove iz naše ponude; Primajte obavijesti o novim naslovima; Kreirajte svoju listu želja Sveta potvrda - knjiga uspomena .

POVEZANE KNJIGE