Edukacijska kocka – Slova

Edukacijska kocka – Slova Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Edukacijska kocka – Slova.pdf
ISBN
6560571183470

OPIS

Uz ovu zabavnu edukativnu igračku dijete će ući i upoznati svijet koji ga okružuje. Oblik kocke savršen je za okretanje i slaganje, te će svako dijete pretvoriti u radoznalog istraživača. – Prilikom okretanja kocke radi svih deset prstiju čime se razvija motorika i usklađenost pokreta. – Razvijaju osjećaj o prostoru, pamćenje i sposobnost rješavanja problema. – Uz igru i zabavu djeca uče boje, slova, brojeve, suprotnosti, životinje i engleske riječi.

Kr.). Cezar je bio rodom iz ugledne patricijske obitelji.

P = 2a 2 ... Veliko interesovanje čitatelja potaklo nas je da pobliže objasnimo neke od najbitnijih kriterija koji karakterišu najbolje svjetske online kladionice, a samim time ih izdvaja od onih prosječnih ili loših kojih također ima.Odmah na samom startu treba naglasiti da je dobar dio tih kriterija individualnog karaktera, ali ima i onih koji su čista matematika i ne utječu na objektivno ... PONOVIMO!Što je kocka?Koliko strana ima kocka?Koliko bridova ima kocka?Koliko vrhova ima kocka? STRANE? BRIDOVI? VRHOVI? KVADAR omeđuju pravokutnici - STRANE kvadra. Kvadar ima 6 strana: BRIDOVI kvadra .

POVEZANE KNJIGE