Edukacijska kocka – Brojevi

Edukacijska kocka – Brojevi Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Edukacijska kocka – Brojevi.pdf
ISBN
5683162513440

OPIS

Uz ovu zabavnu edukativnu igračku dijete će ući i upoznati svijet koji ga okružuje. Oblik kocke savršen je za okretanje i slaganje, te će svako dijete pretvoriti u radoznalog istraživača. – Prilikom okretanja kocke radi svih deset prstiju čime se razvija motorika i usklađenost pokreta. – Razvijaju osjećaj o prostoru, pamćenje i sposobnost rješavanja problema. – Uz igru i zabavu djeca uče boje, slova, brojeve, suprotnosti, životinje i engleske riječi.

Brojevi su riječi kojima označujemo koliko čega ima ili koje je što po redu. Dijele se na glavne brojeve (odgovaraju na pitanje Koliko čega ima? Jedan., Dva.) i redne brojeve (odgovaraju na pitanje Koji je po redu? Prvi., Drugi.).

Nadite sve cijele brojeve z2Z, jzj<100, koji pri djeljenju sa 7 daju ostatak 3, a pri djeljenju sa 11 ostatak 10. 3.3 Skup racionalnih brojeva - Q Q = ˆ p ... »Brojevi« preusmjerava ovamo.

POVEZANE KNJIGE