Devet valova postanka

Devet valova postanka - Calleman, Carl Johan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Calleman, Carl Johan
DIMENZIJA
8,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Devet valova postanka.pdf
ISBN
3460564323240

OPIS

Predstavljajući kvantno-holografsku perspektivu na svjetsku povijest i ljudsku svijest, Carl Calleman objašnjava kvantnu fiziku u pozadini valova iz majanskog sustava kalendara i način na koji nam ti valovi omogućavaju da shvatimo promjenjiva razdoblja na Zemlji kao i mogućnosti za budućnost. On opisuje da su se, prije aktiviranja Šestog vala 3115. godine p.n.e., naši društveni sustavi bazirali na jedinstvenom kozmičkom redu, ali je taj val doveo do preokreta u društvu u smislu da se ono neprestano i u svemu fokusiralo na dobro i zlo, što je dovelo do patrijarhalnih vjerskih struktura, ropstva i ratovanja. Calleman istražuje kako su kasniji valovi i njihovi novi hologrami pomogli čovjećanstvu da preživi negativne učinke Šestog vala, poput industrijske revolucije Sedmog vala i digitalne revolucije Osmog vala. Godine 2011. aktiviran je Deveti val, koji sa sobom donosi ubrzanje nastojanja usmjerenih prema egalitarnijem društvu, sve veće znanje o svijesti jedinstva i potpunoj dostupnosti svih devet valova postanka.

20 krát udaljenosti od mjesta postanka. Redovno naiveée visine zapažaju se na- oceanima 1B one normalno dostižu x,nslnu od 9—10 metara za izuzetkom od valova koji se formiraju obale i u pliéacima.

Novo!-+ U košaricu. Podijeli: Text copied to clipboard.

POVEZANE KNJIGE