PONS glagoli u tren oka engleski

PONS glagoli u tren oka engleski PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,37 MB
NAZIV DATOTEKE
PONS glagoli u tren oka engleski.pdf
ISBN
5805756893295

OPIS

Memento tabele namijenjene su utvrđivanju gradiva, a omogućuju i brzo pronalaženje informacija pri učenju stranog jezika. Sastoje se dvanaest stranica A5 formata koje se mogu lako preklapati, umetnuti u knjigu ili u posebno izrađeni fascikl za PONS mementa na jednom mjestu

Pogodna je za obnavljanje i brzo traženje podataka. PONS Mali slikovni rečnik srpsko-engleski Slikovni rečnik, sa 1.500 najkorisnijih reči i izraza, predstavlja idealnu pomoć u brojnim situacijama. ISBN: 978-86-7762-936-6 √ PONS glagoli u tren oka √ engleski, njemački i francuski; Postupak narudžbe: √ kupon je potrebno zajedno s imenom i prezimenom, adresom dostave (poštanski broj i grad), kontakt telefonom i točnim nazivom artikla (jezik) proslijediti na [email protected]; Preuzimanje proizvoda: √ dostava je uključena u cijenu i odnosi se na cijelu ... I u engleskom jeziku ovo gl.

Podijeli: Opis proizvoda ... U savitljivim plastificiranim tablicama možete naći najvažnije oblike pravilnih, pomoćnih i najčešćih nepravilnih glagola, s odgovarajućim objašnjenjima. Glagoli u tren oka - Engleski jezik 5,20 KM Glagoli u tren oka - Njemački jezik 5,20 KM Glagoli u tren oka - Talijanski jezik 5,20 KM Glagoli u tren oka - Francuski jezik 5,20 KM Glagoli u tren oka - Španjolski jezik 5,20 KM Glagolske tabele - Engleski jezik 11,90 KM Jednostavno, na osnovu primera iz prakse, objašnjena su i pravila tvorbe različitih vremena u engleskom. Glagolske tabele se sastoje od 6 plastificiranih strana formata A4, koje se mogu lako preklapati.

POVEZANE KNJIGE