Geronimo Stilton: Lov na zlatnu knjigu

Geronimo Stilton: Lov na zlatnu knjigu - Stilton, Geronimo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stilton, Geronimo
DIMENZIJA
11,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Geronimo Stilton: Lov na zlatnu knjigu.pdf
ISBN
7621937087505

OPIS

Sve je počelo kad je djed Mišoslav od mene zatražio da napišem posebnu knjigu: Zlatnu knjigu. A kao što znate, njemu ne možeš ništa odbiti! Od toga časa mi se počelo događati sve i svašta: prvo nisam imao inspiracije, pa su mi ukrali računalo u kojem je bio jedini primjerak knjige… Kakva uzbudljiva pustolovina!

Riznice Mačjeg carstva su prazne i car Mačkarone III smislio je plan: rešio je da otme mene, Džeronima Stiltona, kako bi potom tražio otkup od mišjeg naroda! STILTON, Geronimo Lov na Zlatnu knjigu / Geronimo Stilton ; [ideja Elisabetta Dami ; unutarnje ilustracije Danilo Barozzi i Silvia Bigolin (dizajn), Christian Alipardi (boja), prijevod Tatjana Rukavina i Maja Winkler]. - Kastav : Extrade, 2015. Bestseler - fantasticna knjiga.http://webllena.com/category/it-info/reviews Džeronimo Stilton(autor) Ana Miletić(prevod) Izdavač: Evro Book Naslov originala: La vera storia di Geronimo Stilton.

Želite da saznate sve tajne iz života Džeronima Stiltona? Onda je ovo prava knjiga za vas: na jednom mestu sve senzacije i detalji koje o Džeronimu otkrivaju njegovi najbliži! Academia.edu is a platform for academics to share research papers. "NCIS" ide na Havaje U pripremi je još jedan spin-off popularne kriminalističke serije, ... 16:35 Geronimo Stilton Geronimo Stilton, 2009, Italija, Kanada ANIMIRANI, ...

POVEZANE KNJIGE