Sve počinje molitvom

Sve počinje molitvom - Majka Terezija | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Majka Terezija
DIMENZIJA
6,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve počinje molitvom.pdf
ISBN
1630867331699

OPIS

Misli Majke Terezije o molitvi zrnca su istine kojom nas i nakon svoje smrti blagoslivlja. Kratke po broju riječi, njezine misli sadrže duboku mudrost i hrana su za svaku dušu, bez obzira na našu vjeru i uvjerenja. Ova se knjižica više bavi osobnom, privatnom molitvom, kopanjem „u vlastitom vrtu“ kako bismo stvorili prostor za milost jer „molitva je jednostavno razgovor s Bogom“. Naslov ovog djela riječi su same Majke Terezije jer je upravo u molitvi i sama nalazila utjehu, vjeru i nadu u trenucima sumnje. I zaista, postoji li duhovni tragatelj koji nije posegnuo za nekim vidom molitve? I postoji li srce koje je molilo pomoć, a da od toga nije postalo bolje?

Kratke po broju riječi, njezine misli sadrže duboku mudrost i hrana su za svaku ... Sve počinje molitvom. Meditacije Majke Terezije o duhovnom životu za ljude svih vjera .

Meditacije Majke Terezije o duhovnom životu za ljude svih vjera Redovna cijena: 75,00 kn: Popust: 10%: Web cijena: 67,50 kn: Dodaj u košaricu . Misli Majke Terezije o molitvi zrnca su istine kojom nas i nakon svoje smrti blagoslivlja.

POVEZANE KNJIGE