Jedna za mene, jedna za tebe

Jedna za mene, jedna za tebe Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Jedna za mene, jedna za tebe.pdf
ISBN
8957995022754

OPIS

Savršena knjiga, točnije – savršene knjige za tebe i tvoju prijateljicu, jer iza ovih bliještećih šljokica kriju se zapravo DVIJE KNJIGE! Jedna za tebe, jedna za tvoju prijateljicu. Odgovarajte na pitanja, riješite zadatke, crtajte i otkrijte pokoju tajnu. Na ovaj način doznat ćete koliko ste slične, ali i u čemu se potpuno razlikujete. Ove knjige postat će dnevnik vaše svakodnevice i pravi spomenari vašeg prijateljstva, svega što volite, želite, o čemu maštate… Naravno, naći će se tu i pokoji neugodni trenutak, otkrit će se i ponešto što ne biste željele da vam se dogodi ili što ne volite, a bit će tu i modnih propusta uz puno smijeha i zabave. Neki zadatci nadahnut će vas i na kreativno osmišljavanje vlastitih emotikona, izgleda svoje sobe, kuće iz snova, odjeće, frizure… Doista je pregršt uzbudljivih stranica pred vama!

- Rajko moj, prošlo je 6. meseci od kad te nema. On mi kaže da ima poznate ljude u Budvi i nakon toga je izvadio pištolj iz torbice, što je mene malo i uplašilo.

Njihovoj sreći nema kraja ☺ Zaista sam jako sretna kad uspijemo da učinimo nešto poput ovog. Za njih je ovo nešto jako veliko. Opcije za unos sadržaja (upute za unos sadržaja, 4.

POVEZANE KNJIGE