Što je bubamara čula ovaj put

Što je bubamara čula ovaj put - Donaldson, Julia | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Donaldson, Julia
DIMENZIJA
12,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je bubamara čula ovaj put.pdf
ISBN
1473378958493

OPIS

Par pohlepnih pljačkaša ovaj put čeka smrdljivo iznenađenje! Dva lopovska budalaša, Kršni Krešo i Šašavi Saša, krenu krasti crvenu koku, ali bubamara drži ih na oku… Ovo je nova briljantna pustolovina u stihovima iz pera višestruko nagrađivane i iznimno čitane dječje autorice Julije Donaldson. Radnja štosnog nastavka velikog hita Što je bubamara čula ponovno se odvija na farmi, sa znanim vam prevarantima Kršnim Krešom i Šašavim Sašom. Ovaj put njihov je lopovski apetit uistinu velik, no dok god nad farmom bubamara leti, opaki planovi neće uspjeti! Duhovitim tekstom i zgodnim rimama Julia Donaldson opisuje mnoštvo zabavnih, a čitateljima slikovnice Što je bubamara čula, sada već i poznatih likova te nam ponovno otkriva kako već dokazana formula domišljatosti, prijateljstva i timskog rada može pomoći prijatelju u nevolji.

postoji pet čula: dodir, miris, okus, sluh i vid Što je bubamara čula ovaj put? 49,00 kn . U košaricu Julia Donaldson, Lydia Monks.

Više o ilustratorici doznajte na www.lydiamonks.com. "Daro, je l' si izvadila Bus plus karticu", glasilo je pitanje, a onda je pevačica sve nasmejala odgovorom: - Bus Plus? Ja ne znam šta je to! Izvinjavam se, ali za to nikada nisam čula. Uvek sam iskrena, pa ću biti i ovaj put, ma koliko nekome bilo neobično što ne znam šta je to.

POVEZANE KNJIGE