Jednostavna priča zarez sto stranica

Jednostavna priča zarez sto stranica - Esterhazy, Peter | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Esterhazy, Peter
DIMENZIJA
3,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Jednostavna priča zarez sto stranica.pdf
ISBN
8337065957012

OPIS

Državne tajne, dvostruki ili čak trostruki špijuni, kabala, ljubav i prevara, prijateljstvo i izdaja u vrijeme kada Osmanlije vladaju gotovo polovicom Europe, kada se s minareta u Budi čuju mujezini, a u turskim se kupeljima dogovaraju važni poslovi… U svome najnovijem romanu Jednostavna priča zarez sto stranica inačica s isukanim mačevima jedan od najvažnijih suvremenih mađarskih pisaca Péter Esterházy maestralno rekonstruira jednu epohu u kojoj je jedan od njegovih otaca igrao važnu ulogu. Vodeći čitatelja kroz labirint svoga književnog svemira, Esterházy mu daje potpunu slobodu i dopušta mu svaku vrstu interpretacije. Prepun humora, autoironije, citata i referencija, roman Jednostavna priča zarez sto stranica ne samo da izmamljuje osmijehe prilikom čitanja već i tjera čitatelja da olovkom podvlači rečenice koje će citirati. Isukanih mačeva krenite u avanturu koja na mogućih sto stranica pruža nezaboravno čitateljsko iskustvo. “Igra je čarolija književnosti. A s njom je kao i sa životom: od planiranog puta često se skrene u mračne sokake ili do malih senzacija vrijednih lutanja.” — Süddeutsche Zeitung “Jednostavna priča zarez sto stranica nije postmodernistička, ona pripada u modernu, koja je već postojala u 17. i 18. stoljeću i nije marila za linearnu logiku, psihologiju ni za prepoznatljivo jastvo. Mnogo joj je važnija bila estetska vrijednost.” — Die Zeit “Čitati Esterházyja prije svega i nadasve znači uživati u okusu njegovih riječi.” — Neue Züricher Zeitung

Autor: Autograf.hr / 06.10.2015. Leave a Comment.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min No eto, očito već naslućujete da s tom praksom prekidam u ovom tekstu i, naravno, zaključujete da stvar najvjerojatnije nije slučajna i da ima veze s onim zbog čega ste na tekst vjerojatno i kliknuli: romanom Jednostavna priča zarez sto stranica inačica s isukanim mačevima Pétera Estrházyja u izdanju Frakture s prijevodom Xenie Detoni. Jednostavna priča zarez sto stranica - inačica s isukanim mačevima book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE