Novo digitalno doba

Novo digitalno doba - Cohen,Jared | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cohen,Jared
DIMENZIJA
12,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Novo digitalno doba.pdf
ISBN
4871871292210

OPIS

Vodeći ljudi Googlea govore što nam sve donosi informatička revolucija Londonski dnevnik “The Guardian” za ovu knjigu kaže da je to “najambiciozniji pokušaj da se nacrtaju konture svijeta koji će nastati kao posljedica penetracije elektronskih mreža u svaki kutak svijeta i svaki vid ljudske aktivnosti. Eric Schmidt izvršni je predsjednik Googlea od 2001. godine, a Jared Cohen je direktor odjela za nove ideje. “… autori su jedinstvenog razmatranja o tehnologiji i uređenju svijeta. Čak i oni koji se s nekim njihovim zaključcima ne slažu mnogo naučiti iz ovog toma koji tjera na razmišljanje.” HENRY KISSINGER

Na panelu "New world order: Kako proizvoditi sadržaj za digitalno doba" Weekend Media Festival okupit će predstavnike ključnih medija kako bi nam pojasnili koje su to specifičnosti proizvodnje i distribucije sadržaja u digitalu. Općenito promatrajući digitalno doba, pojavili su se i neki novi termini koji zapravo i nisu tako novi, već im je samo nedostajala podloga koja bi bila njihova reprezentacija u stvarnom svijetu. Tako netokracija, kao nova društvena klasa, postaje današnjom suvremenom Novo, digitalno doba, poslovanja Hrvatske pošte očituje se i kroz inovativne usluge koje se nude korisnicima, poput mjenjačnice kriptovaluta u brojnim poštanskim uredima.

Nema više redova na šalterima, nema hrpe papira, biljega i zbunjujućih formulara. Susretom ministrice obrazovanja Blaženke Divjak s dvjestotinjak ravnatelja osnovnih škola iz pet slavonskih županija krajem kolovoza započela je nova turneja "Škole za život", nastavljene su tako posljednje pripreme za uvođenje kurikularne reforme u sve osnovne i srednje škole. Sporazum za novo digitalno doba. Budva -- Predstavnici vlada Crne Gore, Srbije i Makedonije potpisali su u Budvi sporazum o saradnji u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Novo doba.

POVEZANE KNJIGE