Terapijske priče i još ponešto

Terapijske priče i još ponešto - Galoić, Božena | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Galoić, Božena
DIMENZIJA
8,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Terapijske priče i još ponešto.pdf
ISBN
2364405868223

OPIS

U ovoj knjizi prof. Galoić sažima trideset godina svoga psihoterapeutskog rada na Odjelu ovisnosti Klinike za psihijatriju KB Sestre milosrdnice u Zagrebu. Odmah na početku autorica iskreno priznaje da su ju veliki dio terapijskih postupaka naučili sami pacijenti dok je drugi dio vezan za njezinu izobrazbu, što ovoj knjizi posebnu notu zanimljivosti. Njezini pacijenti bili su uglavnom mladi ljudi burnih osobnih povijesti, nepredvidljivih ponašanja, izrazitih oscilirajućih raspoloženja, časovite volje, slabe i gotovo nikakve samokontrole, silovite žudnje… Posebna je kvaliteta ove knjige što se osim stručnjaka, psihoterapeuta njome jednako dobro mogu služiti ovisnici, a i njihova rodbina i prijatelji.

godine, za sebe i porodicu,… Božena Galoić - Terapijske priče i još ponešto. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star.

koja je na temelju svog dugogodišnjeg terapeutskog iskustva i iskustva svojih kolega sakupila zbirku pod nazivom Terapijske priče. Terapijskim pričama pacijentima se približava i rasvjetljuju razni problemi s kojima se susreću, te kroz naravoučenije daje im se naputak kako da ... Terapijske priče i još ponešto.

POVEZANE KNJIGE