Ocean na kraju staze

Ocean na kraju staze - Gaiman, Neil | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gaiman, Neil
DIMENZIJA
5,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Ocean na kraju staze.pdf
ISBN
9156943459755

OPIS

“Uspomene iz djetinjstva znaju ostati prekrivene i prikrivene naknadnim stvarima, poput dječjih igračaka zaboravljenih na dnu pretrpanog ormara odraslih, ali nikad se ne izgube zauvijek. Knjiga koju držite u ruci tanak je svezak, ali dubok poput oceana. Ona priča o povratku u rodni kraj, o vožnji cestom koja je nekoć bila puka seoska staza… i o dosezanju mjesta gdje uspomene ostaju žive. Ocean na kraju staze razmatra djetinjstvo, ali nije dječja knjiga; razlaže načine na koje ono određuje i uvjetuje odrasle godine, no uvijek ostaje skriveno, nikad posve dokučivo, nikad posve spremno za oblikovanje u sjećanju. Možda zato što se u njemu kriju spoznaje o grozotama koje odrasli nipošto ne bi smjeli znati. Uronite s Neilom Gaimanom u vrijeme kad ste imali sedam godina: kad ste bili slabi i često posve bespomoćni, ali kad ste u isti mah znali kako se to točno u kapljici vode može kriti cijeli svemir. Ova nova knjiga autora Američkih bogova, Koraline, Zvjezdane prašine, Knjige o groblju i stripovskih fenomena Sandman i 1602 već je požnjela brojna svjetska priznanja i uvukla se u srca kako starih poklonika Neila Gaimana, tako i onih koji su ga kroz nju tek otkrili – i zavoljeli. Ocean na kraju staze u hrvatskom izdanju dolazi uz originalno likovno rješenje Stardust LAB-a i u prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa.

Neil Gaiman: Ocean na kraju staze Neil Gaiman: Ocean na kraju staze. 90,00 kn.

Možda zato što se u njemu kriju spoznaje o grozotama koje odrasli nipošto ne bi smjeli znati. Ocean na kraju staze - Neil Gaiman - Life&Socks It was only a duck pond, out at the back of the farm. It wasn't very big.

POVEZANE KNJIGE