Ostati ili otići?

Ostati ili otići? - Stone, Beverley | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stone, Beverley
DIMENZIJA
7,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Ostati ili otići?.pdf
ISBN
2484829926919

OPIS

Razlog nedonošenja odluke i neodlučnosti jest strah: strah od pogreške, od toga da sve ne bude još gore, strah od neizvjesnosti. No, neodlučnost je najslabiji izbor kojeg ćete kad-tad zažaliti, a najveći strah ljudske psihe jest zapravo onaj od uzaludno potrošenog života, jedna je od vrlo znažnih poruka ove knjige. Ugledna psihologinja Beverley Stone pomoći će vam da izađete iz tog začaranog kruga. Ona će vas voditi korak po korak kako biste uvidjeli što zapravo želite – ostati u poboljšanoj vezi ili otići kako biste bili zadovoljnija i sretnija osoba, bez obzira na strahove i prepreke koji vam se možda čini nepremostivim.

Bilo da odlučite da ostanete ili da odete, ova knjiga će vam pomoći da se lakše vratite na pravi put, oporavite i živite autentičnim i osnaženim životom. Ako ste u nedoumici: ostati i čekati posao ili otići u inostranstvo uvjek treba konsultovati astrologa, jer na osnovu natalne karte vidjeće da li vas sreća čeka u vašoj zemlji ili tamo daleko. Takođe, i tranziti planeta će ukazati kada je povoljno otići a kada ne. Istraživanje Vestminsterske fondacije za demokratiju iz 2020.

Bolje biti sama, nego s nekim tko te koči Otići ili ostati? Da li se isplati živjeti u Njemačkoj? This is a question that bothers many! To leave or to stay? Is it worth living in Germany? Translated. Kao što i sami znate na našu adresu svakog novog dana dolazi veliki broj priča o mnogim temama koje su većinom vezane o životima poznatih ličnosti, o situaciji na Balkanu i ... Ono što Beverley Stone u knjizi "Ostati ili otići" traži jest da prije svega pronađete svoju autentičnost jer vam ona jamči da ćete vaš život postati ispunjen i vaš: - izložite se riziku da budete onakvi kakvi zaista jeste; - prihvatite tjeskobu kao pozitivno, temeljno ljudsko iskustvo; - učinite svoj život značajnim; Ako se vi ili netko koga volite nalazite na raskrižju i pokušavate razabrati hoćete li ostati u romantičnoj vezi ili prekinuti, psihologinja Alexandra Solomon se nada će vam ovo njeno istraživanje pomoći odlučiti. TELEVIZIJA Medijski transferi: Otići ili ostati - pitanje je sad 5.

POVEZANE KNJIGE