Mrežir – zemlja mačaka i zmajeva

Mrežir – zemlja mačaka i zmajeva - Govedić, Nataša | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Govedić, Nataša
DIMENZIJA
5,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Mrežir – zemlja mačaka i zmajeva.pdf
ISBN
8905855501130

OPIS

U zmajskim i mačjim uskim zjenicama vidi se ista šuma: Mrežir. Pa ipak, mačke se u njoj osjećaju kao puževi na ležaljci od salatina lista (malo grickaš, malo se ljuljaš), dok zmajevima prijeti izumiranje. Hoće li Mrežir pomoći korjenitim zmajevima? Hoće li munjolika mačka Sivka i posvojeni član velike mačje obitelji dabar Mirić pokrenuti i preživjeti opasnu, podzemnu magiju šumskog zajedništva? Zašto je Srha, vučica-čuvarica udaljenih granica, prilikom silaska u Donji Mrežir naglo posijedila? I znaju li uopće mačke brinuti o krhkim, boležljivim stvorenjima za koja se vjerovalo da su odavno napustila zemlju? Ako vas zanima prava istina o tome kako razmišljaju životinje suočene s najtežim pitanjima hrabrosti i odanosti, pročitajte što je o Mrežiru napisala mačkiteljica Nataša Govedić, inače jedna od autorica Čarozapisa, također objavljenih u izdanju Algoritma.

u 11.00 dvorana Centra, Park Stara Trešnjevka 1 Hana Lukas Midžić, ilustratorica i vizualna umjetnica Susret je namijenjen školskoj djeci koja žele ući u svijet zmajeva Mrežira. Divljina ne mora biti opasna i prijeteća, već puna igre i istraživanja! Mrežir otkriva duboku povezanost među svim životinjama.

Cast i Kristin Cast Naš posebni izvjestitelj : [roman] / Florin Lazarescu Ne dao Bog većeg zla / Goran Tribuson Ne gubite nadu / Johannes Mario ... Priča uspostavlja prisnost", kaže Govedić kad je upitate o razlozima. "Mrežir", zemlja mačaka i zmajeva, njezina je prva samostalna knjiga za djecu i nije nevažno zapisati kako prva rečenica u njoj glasi: "Ne znam što vi mislite, ali ja mislim da prijatelji nisu kao cipele." Teatrologinja, kazališna kritičarka i spisateljica Nataša Govedić nagrađena je za svoj dječji fantasy roman 'Mrežir: Zemlja mačaka i zmajeva', u kojem se bavi snalaženjem glavnih junaka suočenih s opasnom podzemnom magijom Susret je inspiriran romanima za djecu Nataše Govedić "Mrežir - zemlja mačaka i zmajeva" (2012) i "Zmajir i boja koje nema" (2015).

POVEZANE KNJIGE