Sestrinsko proročanstvo

Sestrinsko proročanstvo - Zink, Michelle | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zink, Michelle
DIMENZIJA
11,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Sestrinsko proročanstvo.pdf
ISBN
1905562810714

OPIS

Drevno proročanstvo podijelit će blizanke. Osim što su naglo ostale siročad, postaju i neprijateljice. Jedna dobra, druga zla, obje se nađu upletene u misterij koji započinje neobičnim znakom na koži a govori o smrti njihovih roditelja i životu prepunom tajni. Lia i Alice Milthorpe ne znaju u koga mogu imati povjerenja. Znaju jedino da ga ne mogu imati jedna u drugu. Jedna ima moć vratiti Sotonu na ovaj svijet, druga mora spriječiti sestru da to i učini. Kad se susretne s gatarom Soniom mnogo toga će joj biti jasnije, a kada se pridruži i prijateljica Luisa, družina je na broju. Zajedno će se baciti na rješavanje zagonetke o sestrama nastalim “iz istog uzbibanog oceana, jedna Stražarica, druga Dveri”. Riječima jedne od najpoznatijih spisateljica fantastike Tamore Pierce, ovo je “mračna, sablasna priča o drevnoj borbi između živih i mrtvih a u njenom središtu dvije su sestre. Knjiga je gotska, edvardijanska i apsolutno neodloživa!”

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 70215 ... Michelle Zink - Trilogija - Sestrinsko proročanstvo / 3 e-knjige Elektronske knjige / PDF format / Naš jezik U ponudi je preko 80.000 e-knjiga, e-stripova i e-časopisa od kojih je jedan mali dio objavljen ovde na sajtu About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Knjiga: Sestrinsko proročanstvo, pisac: Michelle Zink, Književnost, Romani, Fantastika, Horor, Tuzla, 34 KM, Izdavač: Algoritam Zagreb, strana: 242, Latinica ... proročanstvo - Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti: Srbija Danas. CELESTINSKO PROROCANSTVO PDF - Documents Similar To James-Redfield-Vodič-kroz-celestinsko- proročanstvo.

Drevno proročanstvo podijelit će blizanke. Osim što su n... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Sestrinsko proročanstvo autora Zink, Michelle.

POVEZANE KNJIGE