Sestrinsko proročanstvo

Sestrinsko proročanstvo - Zink, Michelle | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zink, Michelle
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Sestrinsko proročanstvo.pdf
ISBN
9134770088336

OPIS

Drevno proročanstvo podijelit će blizanke. Osim što su naglo ostale siročad, postaju i neprijateljice. Jedna dobra, druga zla, obje se nađu upletene u misterij koji započinje neobičnim znakom na koži a govori o smrti njihovih roditelja i životu prepunom tajni. Lia i Alice Milthorpe ne znaju u koga mogu imati povjerenja. Znaju jedino da ga ne mogu imati jedna u drugu. Jedna ima moć vratiti Sotonu na ovaj svijet, druga mora spriječiti sestru da to i učini. Kad se susretne s gatarom Soniom mnogo toga će joj biti jasnije, a kada se pridruži i prijateljica Luisa, družina je na broju. Zajedno će se baciti na rješavanje zagonetke o sestrama nastalim “iz istog uzbibanog oceana, jedna Stražarica, druga Dveri”. Riječima jedne od najpoznatijih spisateljica fantastike Tamore Pierce, ovo je “mračna, sablasna priča o drevnoj borbi između živih i mrtvih a u njenom središtu dvije su sestre. Knjiga je gotska, edvardijanska i apsolutno neodloživa!”

Preostaje nam još da pomno proučimo vaše komentare i odaberemo naj-komentatore kojima ćemo uručiti nagrade na proslavi Dana Gradske knjižnice Zadar 04.10.2012. Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja. Sestrinsko proročanstvo prema nekim mišljenjima ukazuje na činjenicu da slučajnosti ne postoje već se sve događa s razlogom ma koliko nam se on učinio krivim… Što ti o tome misliš? Ima li koji slobodan primjerak knjige provjeri ovdje: Katalog knjižnice. Celestinsko proročanstvo. Tekst dolje skraćeni je oblik knjige Celestinsko proročanstvo.

Po mom mišljenju jedino romantične scene nisu dobro razrađene. Prenaglo i počinju i završavaju pa djeluju kao da autor s njima nije računao te su naknadno dodavane. Ovo proročanstvo govori o postepenom srozavanju čovečanstva kako se ideologija materijalizma bude širila planetom.

POVEZANE KNJIGE