Turistički vodič – Dubrovnik FRA

Turistički vodič – Dubrovnik FRA Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Turistički vodič – Dubrovnik FRA.pdf
ISBN
1603845171151

OPIS

Zanima vas kako provesti dan poput lokalaca, odakle se pružaju najljepši pogledi, u kojim zvucima uživati, koje specijalitete probati i koji su najbolji sadržaji za djecu? Ovaj fantastični turistički vodič nudi odgovore na sva ova pitanja! Tematski obuhvaća sve najbolje što nudi Dubrovnik i okolica – prirodne i kulturne znamenitosti, restorani, plaže, autohtoni proizvodi, suveniri, izleti i još mnogo toga. Unutra su i pregledne karte regije, gradske jezgre i korisne servisne informacije.

Pripremili smo za vas detaljan vodič kroz grad Dubrovnik kako bismo vam maksimalno olakšali odmor u njemu, stoga […] Dubrovnik turistički vodič. Plaže Dubrovnik.

07064-2 Bebina slikovnica - škakljalica. Tri super naslova u box setu za mališane od 0 do 2 godine! Dubrovnik je pravi turistički hit i kao takav svojim gostima ponudit će pregršt sadržaja kojima će ispuniti svaki slobodan trenutak.

POVEZANE KNJIGE