Ministarstvo posebnih slučajeva

Ministarstvo posebnih slučajeva - Englander, Nathan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Englander, Nathan
DIMENZIJA
7,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Ministarstvo posebnih slučajeva.pdf
ISBN
7883571074509

OPIS

Radnja prvog romana cijenjenog američkog autora smještena je u Argentinu u vrijeme kad nakon državnog udara 1976. počinju progoni i ubojstva protivnika militarističke diktature. Glavni lik Kadiš obavlja sumnjive i neobične poslove za pripadnike židovske zajednice u Buenos Airesu koji žele izbrisati svoje porijeklo. Kadišev život se mijenja kad jednog dana nestane njegov sin Pato s kojim se oduvijek sukobljavao. Kadiš i supruga Lilian kreću u očajničku potragu za sinom, na različite se načine noseći s gubitkom i preispitujući svoje stavove.

U srcu argentinskog Prljavog rata, Kaddish Poznan se nateže sa sinom koji ga ne želi prihvatiti, bori se za ženu koa ga uvijek spašava, i provodi noći štiteći ugled zajednice koja poriče njegovo postojanje. Užas nestale djece porodicu Poznan baca ... Kupite knjigu Ministarstvo posebnih slučajeva autora: Nathan Englander u nakladi Profil.

Karta. Povećaj kartu Ukupno je provedeno 106 nadzora nad trgovinama školskim artiklima te dječjom odjećom i obućom te je utvrđeno 14 prekršaja.

POVEZANE KNJIGE