Indigo djeca deset godina poslije

Indigo djeca deset godina poslije - Carroll, Lee | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carroll, Lee
DIMENZIJA
12,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Indigo djeca deset godina poslije.pdf
ISBN
6361817051671

OPIS

Autori knjige “Indigo djeca” svojim radom zainteresirali su čitav niz stručnjaka za djecu koja su nadarena, kreativna i po mnogo čemu drugačija te kao takva neshvaćena i neprihvaćena od okoline. Počesto se indigo djeca ne snalaze u tradicionalnim sustavima obrazovanja, dok izvanredne rezultate pokazuju pri radu u manjim grupama. Ovu knjigu napisali su roditelji indigo djece, stručnjaci koji su komunicirali s djecom (odgajatelji, nastavnici, psiholozi…) i pratili njihovo odrastanje te sama indigo djeca. Sadržaj ne govori o indigo tinejdžerima, već nam pomoću iskustva roditelja i indigo djece pomaže u boljem razumijevanju različitosti najmlađe indigo generacije. Različiti autori predlažu niz savjeta kako prilagoditi obrazovanje i liječenje, zaslužiti njihovo povjerenje ili provoditi slobodno vrijeme i uživati u njihovoj posebnosti.

No, odgajanje indigo beba i 10-godišnjaka nije isto što i odgajanje mladeži od 12 godina naviše, i autori su svjesni toga. Indigo djeca deset godina poslije : što se događa s indigo tinejdžerima? Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Kašice : [vodič o dohrani za roditelje početnike i bebe kritičare]. Zagreb : Naklada Nika, 2009.

POVEZANE KNJIGE