Pogled u ogledalo

Pogled u ogledalo - Cvek, Viljam | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cvek, Viljam
DIMENZIJA
6,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Pogled u ogledalo.pdf
ISBN
2078985090857

OPIS

kuharica Viljama Cveka također je nastala za potrebe partnerske tvrtke Maistra d.d. Riječ je o maksimalno stiliziranoj, modernoj kuhinji, umjetničkoj razini kuhanja, a isti pristup ogleda se i u dizajnu same knjige. Od korištenja boja, fonta, do layouta sve je prilagođeno kako bi u prvom planu istaknuli prekrasne fotografije specijaliteta i recepte prema kojima su pripremljeni. Vrlo profinjena i elegantna knjiga s najluksuznijim tiskarskim performansama istaknutim na koricama sugerira da je i sadržaj osobit i nesvakidašnji te da mu je potrebno posvetiti pažnju i vrijeme jer jamči nezaboravno iskustvo.

Ljepota je u oku onoga tko gleda i vidi. Često se čuje izraz: oči su ogledalo duše.

Osoba ispred mene je bledunjava, bez frizure, kosa je izgubila sjaj, a rekla bih da je malo i otekla. Vidi se po nogama, postale su nekako stubaste, valjda od slabog kretanja ... Gdje postaviti ogledalo? Ogledala se mogu staviti u gotovo svaku prostoriju, a prvenstveno u hodnik.

POVEZANE KNJIGE