Odvažno naći svoj put – Vještina iskrenog komuniciranja

Odvažno naći svoj put – Vještina iskrenog komuniciranja - Salome, Jacques | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Salome, Jacques
DIMENZIJA
11,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Odvažno naći svoj put – Vještina iskrenog komuniciranja.pdf
ISBN
8078125318039

OPIS

Duhovni put započinje ogoljavanjem i pročišćavanjem, navodi na preispitivanje te nužno uzrokuje odustajanje od iluzija. Ova knjiga pratit će vas na putu od potrage za istinom do potrebe za ogoljavanjem te ćete pritom otkriti istinu u sebi. Pomoći će vam da stvorite čvrsta uporišta uz koja ćete se spremnije nositi sa zahtjevima koje nam suvremeni život svakodnevno nameće.

Kratke provjere znanja kao element ocjenjivanja u gornjoj tablici predstavljaju pripreme za predavanja koje nose 10 bodova i imaju prag od 50% za prolaz i koje su dostupne prije svakog predavanja na Moodle sustavu, ali i kvizove za domaću zadaću nakon predavanja, koji također nose 10 bodova i imaju prag od 50% za prolaz. - Poštuj svoj način komuniciranja - znaj da uvijek možeš naći nekog s kim ćeš se razumjeti - ako to nisu vršnjaci iz razreda, možda su vršnjaci koje znaš sa slobodnih aktivnosti, iz ulice, ili šire obitelji. To može biti jedna osoba, ne mora biti pola razreda.

Ova će vam knjiga pomoći da razvijete i usavršite vještine koje su vam potrebne da biste svoju ljubav održali na životu. Stvarajući ovu knjigu morali smo napustiti neke pazi što ti osoba govori, ne smišljaj unaprijed svoj odgovor osmjehni se osobi, kimni glavom kako bi ju potaknulo/a i pokazao/la razumijevanje.

POVEZANE KNJIGE