Protiv raka – nov način života

Protiv raka – nov način života - Servan-Schreiber, dr. David | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Servan-Schreiber, dr. David
DIMENZIJA
4,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Protiv raka – nov način života.pdf
ISBN
6739821510339

OPIS

Jedna od tvrdnji koja je proizišla iz te petnaestogodišnje borbe jest da u svima nama spavaju stanice raka, ali na svakome je od nas da se sam pobrine da se one ne aktiviraju. Te u skladu s time autor detaljno opisuje elemente koji su nužni za stvaranje antikancerogenog okružja u tijelu pomoću kojeg je moguće sačuvati zdravlje. Uz zaista iscrpan program čiji su elementi potkrijepljeni znanstvenim istraživanjima, u knjigu su utkane brojne ispovijesti preživjelih.

Servan-Schreiber dao u povodu objavljivanja njegove nove knjige "Protiv raka - nov način života". Koje su stvarne znanstvene inovacije u vašoj knjizi "Protiv raka"? Već neko vrijeme znamo da životni stil može pomoći u sprječavanju raka.

godini. Iako dvaput operiran i liječen... Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu..

POVEZANE KNJIGE